22. společenský policejní večer

V sobotu 28. února 2015 se v sále jindřichohradeckého kulturního domu Střelnice uskutečnil 22. společenský večer policie pořádaný již popáté místní územní skupinou č. 109 International Police Association (IPA) společně s Nezávislým odborovým svazem Policie ČR (NOSP), který v letošním roce slaví čtvrtstoletí své existence. Při této příležitosti se večera zúčastnil také předseda svazu JUDr. Milan Štěpánek, který předal medaile dvěma členům navržených na ocenění. Hosty krátce pozdravil také PhDr. Vladimír Šutera CSc., ředitel Nadace policistů a hasičů pečující nejen o 59 dětí, pozůstalých po policistech a hasičích, kteří zahynuli při výkonu své služby, ale i o 41 bývalých policistů a hasičů, kteří následkem zranění utrpěného v přímé souvislosti s výkonem služby jsou nyní těžce tělesně postižení. Ředitel Nadace v úvodu večera převzal od předsedy jindřichohradecké základní organizace NOSP Milana Synka symbolický šek v hodnotě 20 000 Kč, k čemuž se připojili svými poukazy také přítomní zástupci organizací z Českých Budějovic a Českého Krumlova. Již tradičně večerem provázeli členové jindřichohradeckého Klubu vojenské historie v uniformách prvorepublikového četnictva a finační stráže, příjemně kontrastujícími s uniformami nepřekonatelné Hudby Hradní stráže a Policie ČR, která po celý večer hrála k tanci i poslechu.