6. ročník - Den dětí Ministerstva vnitra ČR – aneb Potkej své hrdiny

Slunečná zářijová sobota přilákala na sportoviště stovky rodin a návštěvníků z resortu i mimo něj. U prvního stánku se základními organizačními informace celé akce měla své propagační materiály i Nadace policistů a hasičů – vzájemná pomoc v tísni. Za milé a profesionální asistence sedmi střídajících se mladých policistů získala nadace z charitativní akce za účelem její podpory od návštěvníků finanční dar ve výši 27 909 Kč. Nadace všem vřele děkuje. Finanční dary budou rovnoměrně rozděleny mezi  nadační rodiny na podporu zvýšení jejich životní úrovně.

Převážná většina příchozích už nadaci znalo. Kolegové policistů a hasičů zahynulých při výkonu služby a těžce tělesně postižených bývalých policistů a hasičů, kteří se zranili při plnění služebních úkolů se na chvilku u stánku zastavili a popovídali. Prohlédli si vystavené materiály a zajímali se o osudy nadačních pozůstalých a invalidních rodin.

Využíváme této příležitosti a opětovně děkujeme všem policistům, hasičům a občanským zaměstnancům resortu za jejich pravidelné i nepravidelné finanční dary či jinou pomoc. Bez jejich laskavé solidarity bychom nemohli našim sirotkům a invalidům poskytnout péči v takovém rozsahu.

Děkujeme Odboru tisku a public relations Ministerstva vnitra ČR za pozvání na akci a jeho podpory, srdečné poděkování také patří těm úžasným sedmi mladým policistům.

Fe

Foto archiv nadace.