Barrandovský Videostop

Barrandovský Videostop je oblíbená televizní soutěž již od roku 1985. Novou verzi této soutěže můžete nyní sledovat na TV Barrandov.

Dne 24. 11. 2012 po 21. hodině, bude v soutěži přítomen emeritní policejní rada plk. JUDr. Miloslav Dočekal. Pracoval třicet sedm let u kriminální policie, šéfoval oddělení loupeží, je členem Veterán Policie České republiky, autorem knihy Přiznání policejního rady, dlouholetým členem Bílého kruhu bezpečí pro oběti trestných činů. Je také členem Správní rady Nadace policistů a hasičů, která pomáhá sirotkům po zemřelých policistech a hasičích při výkonu služby a těžce tělesně postiženým bývalým policistům a hasičům, kteří utrpěli zdravotní újmu při výkonu svého povolání. V současné době přednáší především na školách o terorismu, islámu a hlavně o drogách, kriminalitě a šikaně.

V soutěži bude zastávat úlohu arbitra, znalce, který bude kontrolovat správnost odpovědí soutěžících, tentokrát u filmů zaměřených na detektivky.

Svojí přítomností jistě bude dobře reprezentovat Policii ČR a Nadaci PaH.

H. Procházková