Slavnostní předání šeku od O2 Family

Členové Správní rady Nadace policistů a hasičů s ředitelem nadace přijali darovací šek v hodnotě 350 000 Kč od společnosti O2 Family, která již jedenáctým rokem naši nadaci každoročně podporuje. Veškeré takto získané peníze budou bezezbytku použity pro členy nadační rodiny, která čítá téměř 300 osob.

Nadace je zřízena s cílem pomoci zlepšit životní podmínky dětem policistů a hasičů, kteří zemřeli při výkonu služby, nebo v přímé souvislosti s ní, nebo pro její výkon a policistům a hasičům těžce tělesně postiženým následkem zranění utrpěného v přímé souvislosti s výkonem služby.

Od roku 2018 pomáhá policistům a hasičům ve služebním poměru, případně jejich rodinám k překlenutí nepředpokládané tíživé životní situace, vzniklé ze zdravotních, či sociálních příčin nebo v důsledku živelné katastrofy.

Nemalé finanční částky jsou vyhrazeny pro policisty a hasiče ve služebním poměru a jejich rodinné příslušníky

Ředitel nadace jako vysoké ocenění předal představitelům O2 Family skleněný antivir pomocných rukou sklářského mistra Jiřího Pačínka, který v něm zhmotnil ruce, práci a poslání všech policistů, hasičů, záchranářů a všech těch, kteří Nadaci policistů a hasičů v tomto těžkém období pomáhají.

PhDr. Vladimír Šutera CSc.