SPARTA 2017

SPARTA VZDÁVÁ HOLD – 29. 1. a 3. 2.2 017

Na letošní ročník charitativních hokejových zápasů ve jménu Integrovaného záchranného systému ČR obdržela Nadace policistů a hasičů, která se od začátku spolupodílí s hokejovou Spartou na realizaci, vstupenky pro své sponzory, přátele a nadační pozůstalé a invalidní rodiny. Obou zápasů se zúčastnilo přes 30 nadačních rodin. Nejen, že přišly podpořit tým hráčů HC Sparta Praha, ale zároveň to uvítaly jako jednu z možností kdy se mohou vzájemně potkat a pozdravit.

V průběhu druhého, slavnostního, zápasu nadace obdržela od HC Sparta Praha darovací šek ve výši 90 000 Kč, symbolizující finanční dar z internetové charitativní aukce speciálních dresů.

Všechny potěšilo ocenění vybraných nestorů z jednotlivých složek  IZS ČR. Zpestřením obou večerů byly mini hokejové zápasy o přestávce. V prvním z nich na ledě hrál také dnes už jedenatřicetiletý Ivo Kučera z Prostějova, který od devíti let, spolu se svým mladším bratrem, „vyrůstal“ v nadaci. Jejich otec Ivo, policista, zahynul v roce 2004 při výkonu služby.

Na tuto impozantní zimní sportovní akci se všichni sponzoři a přátelé nadace těší a vítají ji jako nevšední  poděkování za své mecenášství.

Nadace policistů a hasičů opakovaně děkuje HC Sparta Praha za trvalou náklonnost a panu Petru Břízovi za jeho obdivuhodnou počáteční myšlenku, která přerostla v národní tradici.

Fe

vložila H. Proch.